دانشگاه اصفهان مجري طرح جامع مديريت پسماند شهري روستايي استان

طرح جامع مديريت پسماند شهري روستايي استان از طرح هاي پژوهشي جامع استاني است كه با تصويب استانداري اصفهان در سال 1398 به كارفرمايي سازمان محيط زيست استان به دانشگاه اصفهان واگذار گرديد.

به گزارش وب سايت خبريuinews دكتر رسول ركني زاده  معاون پژوهش و فناوري دانشگاه اصفهان در نخستين جلسه هماهنگي طرح جامع مديريت پسماند شهري و روستايي استان در دانشگاه اصفهان به معرفي ظرفيت هاي دانشگاه پرداخت و  اظهار داشت: امروزه بحث پسماند در شوراي كوريدور فناوري، در حوزه هاي درمان، برق و ساير حوزه هاي شهري بسيار حائز اهميت است.  معاون پژوهش و فناوري دانشگاه اصفهان تصريح نمود: سياست دانشگاه عملياتي كردن طرح هاي تحقيقاتي است. دانشگاه اصفهان به دليل پتانسل بالاي  علمي و تحقيقاتي  در اين حوزه به خوبي ورود نموده است و خوشبختانه استان اصفهان در احداث سايت هاي مديريت پسماند در كشور اول است.

همچنين دكتر احمد شانه ساززاده رييس دانشكده مهندسي عمران و حمل و نقل دانشگاه اصفهان اظهار داشت: ............

براي مطالعه كامل اين خبر بر روي لينك كليك نماييد.
1399/04/04