بازديد معاون وزير و رييس سازمان فناوري اطلاعات از ناحيه نوآوري دانشگاه اصفهان

دكتر امير ناظمي معاون وزير و رييس سازمان فناوري اطلاعات ضمن ديدار و گفتگو با دكتر هوشنگ طالبي رييس دانشگاه اصفهان از ناحيه نوآوري دانشگاه اصفهان بازديد به عمل آورد.

دكتر امير ناظمي معاون وزير و رييس سازمان فناوري اطلاعات  ضمن ديدار و گفتگو با دكتر هوشنگ طالبي رييس دانشگاه اصفهان از ناحيه نوآوري دانشگاه اصفهان بازديد  به عمل آورد.

به گزارش وب سايت خبريuinews در اين نشست مشترك دكتر امير ناظمي معاون وزير ارتباطات به اتفاق هيات همراه ضمن ديدار و گفتگو با دكتر هوشنگ طالبي رييس دانشگاه اصفهان، با ايجاد مركز تخصصي آپا در حوزه امنيت اينترنت اشيا و همچنين صدور مجوز تاسيس آزمايشگاه تاييد نمونه ي امنيتي تجهيزات اينترنت اشيا در دانشگاه اصفهان موافقت خود را اعلام نمود.

در اين نشست دكتر  ترك لاداني رييس دانشكده مهندسي كامپيوتر نيز ضمن تشريح وضعيت فعلي و امكانات دانشكده مهندسي كامپيوتر و برنامه هاي راهبردي آن  اظهار داشت: تحقق چشم انداز دانشگاه اصفهان و شناخته شدن به عنوان يكي از سه دانشكده ي برتر مهندسي كامپيوتر دانشگاه هاي كشور در زمينه هاي آموزش، پژوهش و تربيت دانش آموختگان كارآفرين ، چشم انداز 1400 اين دانشكده است.

وي در ادامه افزود: ...........

براي مطالعه كامل اين خبر بر روي لينك كليك نماييد.
1399/05/04