تشريح فعاليت هاي آموزش عالي استان توسط رييس دانشگاه اصفهان

رييس دانشگاه اصفهان در يكصد و نود و هشتمين جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان كه با حضور دكتر نوبخت معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور برگزار شد، به تشريح فعاليت هاي آموزش عالي استان اصفهان در سال 1399 پرداخت.

به گزارش وب سايت خبريuinews دكتر هوشنگ طالبي رييس دانشگاه اصفهان در يكصد و نود و هشتمين جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان كه با حضور دكتر محمدباقر نوبخت معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور و دكتر عباس رضايي استاندار اصفهان شامگاه روز پنجشنبه ششم تير ماه سال جاري در استانداري اصفهان برگزار شد، به تشريح فعاليت هاي آموزش عالي استان اصفهان در سال 1399 پرداخت و اظهار داشت: استان اصفهان مفتخر به برخورداري از چندين دانشگاه بزرگ و تاثيرگذار كشور است.  دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتي اصفهان جز ده دانشگاه برتر كشور و دانشگاه علوم پزشكي اصفهان نيز جز 5 دانشگاه برتر علوم  پزشكي  كشور هستند كه سالانه تعداد زيادي از دانشجويان نخبه و سرآمد را پذيرش مي نمايد . همچنين دانشگاه آزاد نجف آباد و دانشگاه آزاد اصفهان  به عنوان دو واحد جامع و بزرگ دانشگاه هاي آزاد كشور مطرح هستند . وي در ادامه افزود: ..................

براي مطالعه اين خبر بر روي لينك كليك نماييد.
1399/04/07