پنجمين اجلاس رؤساي دانشگاه‌هاي برتر ايران و روسيه

پنجمين اجلاس رؤساي دانشگاه‌هاي برتر ايران و روسيه با حضور وزيران علوم ايران و روسيه، سفير ايران در روسيه، سفير روسيه در ايران، رؤسا، معاونان و مديران بين الملل دانشگاه‌هاي ايران و روسيه به‌صورت مجازي برگزار شد

پنجمين اجلاس رؤساي دانشگاه‌هاي برتر ايران و روسيه با حضور وزيران علوم ايران و روسيه، سفير ايران در روسيه، سفير روسيه در ايران، رؤسا، معاونان و مديران بين­ الملل دانشگاه‌هاي ايران و روسيه  به‌صورت مجازي برگزار شد

به گزارش وب سايت خبريuinews پنجمين اجلاس رؤساي دانشگاه‌هاي برتر ايران و روسيه با حضور دكتر هوشنگ طالبي رئيس دانشگاه اصفهان، دكتر سيد كميل طيبي مدير بين­ الملل و دكتر نصرتي عضو هيأت علمي گروه زبان و ادبيات روسي دانشگاه، به صورت مجازي برگزار شد.

شايان ذكر است دكتر سيد كميل طيبي مدير دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه اصفهان در گفتگو با واحد خبر روابط عمومي اظهار داشت:  در اين گردهمايي كه امسال به دليل شيوع ويروس كرونا به صورت ويدئو كنفرانس برگزار شد، راه‌هاي توسعه روابط دانشگاهي و علمي بين دو كشور، بويژه در شرايط همه گيري كرونا، بهره گيري از تجربه‌هاي مشترك در زمينه علوم و فناوري و نيز فرصت‌هاي نوين آموزشي بررسي شد.

وي در ادامه افزود: در ابتداي اين اجلاس .............

براي مطالعه كامل اين خبر بر روي لينك كليك نماييد.
1399/04/19