امضای تفاهم نامه سه جانبه همکاری های علمی،پژوهشی و آموزشی دانشگاه اصفهان با سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان و سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور

تفاهم نامه سه جانبه همکاری های علمی،پژوهشی و آموزشی دانشگاه اصفهان با سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان و سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور با حضور دکتر شهیدی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در دانشگاه اصفهان منعقد و امضا شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews این تفاهم نامه در راستای اهداف سند چشم انداز سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ایجاد زمینه های نوآوری و شکوفایی به منظور دست یابی به خودکفایی علمی و پژوهشی و به منظور ارتقای توان علمی، تحقیقاتی و توسعه توان کارآفرینی و اشتغال زایی در کشور فی مابین دانشگاه اصفهان به نمایندگی دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان به نمایندگی دکتر ایرج موفق و سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور به نمایندگی دکتر شهیدی معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان منعقد، امضا و مبادله شد.

شایان یادآوری است، دانشگاه اصفهان،................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/06/05