امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه اصفهان و اداره کل نوسازی مدارس استان

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه اصفهان و اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان با حضور دکتر طالبی رییس دانشگاه، دکتر رسول رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری، دکتر آرش شاهین مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه و همچنین مهندس سید مهدی میربد مدیر کل اداره نوسازی مدارس به اتفاق تیم همراه در محل تالار دکتر رزمجو دانشگاه اصفهان، امضا شد.

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه اصفهان و اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان با حضور دکتر طالبی رییس دانشگاه، دکتر رسول رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری، دکتر آرش شاهین مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه و همچنین مهندس سید مهدی میربد مدیر کل اداره نوسازی مدارس به اتفاق تیم همراه  در محل تالار دکتر رزمجو دانشگاه اصفهان،  امضا شد.

به گزارش وب سایت خبریUINEWS تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه اصفهان و اداره کل نوسازی مدارس استان در راستای افزایش مشارکت در عرصه های گوناگون تخصصی، ایجاد و گسترش تعاملات و همکاری های علمی تحقیقاتی و آموزشی بین دانشگاه اصفهان به نمایندگی دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه و اداره کل نوسازی مدارس استان به نمایندگی مهندس سید مهدی میربد مدیر کل اداره نوسازی منعقد و امضا شد.

شایان ذکر است دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان، نوسازی مدارس را انقلابی در دهه 60  دانست که با برنامه ریزی خوب و استفاده از خیرین و نهضت خیرین مدرسه ساز ایجاد شد.

وی در ادامه افزود، ............................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/07/14