اتمام عملیات اجرایی پروژه آماده سازی ساختمان دانشکده شیمی

معاون اداری و مالی دانشگاه از اتمام عملیات اجرایی پروژه آماده سازی ساختمان دانشکده شیمی جهت انتقال گروه نانو تکنولوژی به این ساختمان بازدید به عمل آورد.

به گزارش وب سایت خبریuinews معاون اداری ومالی دانشگاه روز چهارشنبه 16 مهرماه سال جاری، از اتمام عملیات اجرایی پروژه آماده ساختن فضاهای مورد نیاز گروه نانو تکنولوژی در ساختمان دانشکده شیمی بازدید نمود و از کارشناسان دفتر فنی دانشگاه و پیمانکار پروژه به دلیل اجرای عملیات نوسازی باکیفیت مطلوب و رعایت زمانبندی مناسب تشکر نمود .

دکتر میرخانی در این جلسه در خصوص روند پیشرفت پروژه اظهار داشت: با عنایت به لزوم جابجایی گروه نانو تکنولوژی از ساختمان علوم قدیم و اختصاص آن مکان به مرکز نوآوری دانشگاه، تصمیم به بازتعریف فضاهای کالبدی ساختمان دانشکده شیمی با نظر بهره برداران این ساختمان گرفته شد و در این راستا جلسات کارشناسی متعددی با بهره برداران محترم برگزار و پس از اخذ نیاز ایشان نسبت به طراحی فضاهای ساختمان توسط دفتر فنی دانشگاه اقدام شد و عملیات اجرایی در کمترین زمان ممکن آغاز گردید و در حقیقت پروژه مذکور که شامل احداث آزمایشگاه ها، تغییرات و احداث کلاس آموزشی، افزایش تعداد اتاق اساتید و تعمیرات داخلی جهت ورود گروه نانو تکنولوژی به ساختمان شیمی می باشد.

وی در ادامه افزود: ......................................................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/07/16