برگزاری دومین همایش ملی پیشگیری از سو مصرف مواد مخدر صنعتی

دومین همایش "ملی پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر صنعتی" به همت معاونت فرهنگی دانشگاه اصفهان و بصورت مجازی برگزار شد

به گزارش وب سایت خبریuinews حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر جعفر شانظری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان روز چهارشنبه در دومین همایش "ملی پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر صنعتی" که به همت معاونت فرهنگی دانشگاه اصفهان و بصورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت:  292 مقاله به دبیرخانه دومین همایش "ملی پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر صنعتی" رسید که از بین آنها 31 مقاله پذیرفته شد.

حجت‌الاسلام جعفر شانظری با بیان اینکه دانشگاهیان از استان‌های اصفهان، تهران، کرمان، خوزستان و خراسان رضوی در این همایش شرکت داشتند، افزود: 61 درصد از ارائه‌دهندگان مقاله، زن و 39 درصد مرد بودند.

وی افزود:  54 درصد از مقاله‌ها از رشته‌های علوم اجتماعی و مددکاری، 31 درصد از روانشناسی و علوم تربیتی و 12 درصد از علوم پزشکی بودند که با توجه به شرایط ناشی از شیوع بیماری کرونا، استقبال از این رویداد علمی بسیار خوب بود.

دکتر شانظری با اشاره به اهمیت سه ضلع آموزش، پژوهش و فرهنگ در کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد: ......

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
1399/08/22