بازگشت به اندیشه های مولانا راه نجاتی برای بشریت

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران در آیین افتتاح سومین همایش بین المللی مولوی پژوهی در دانشگاه اصفهان اظهار کرد: بازگشت به اندیشه های مولانا راه نجاتی برای بشریت است

دکتر حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در آیین افتتاح سومین همایش بین المللی مولوی پژوهی در دانشگاه اصفهان اظهار کرد: در این همایش ایده های ناب و شنیدنی مولانا از سرزمین ایران با رویکردی دیگر بررسی و به جهان عرضه می شود.

وی با تاکید براینکه جهان امروز همچنان تشنه اندیشه های ناب مولانا است، افزود: امروز بازخوانی مثنوی و فهم درست مولانا تنها مربوط به گذشته نیست. مثنوی معنوی امروز راه حلی برای جهان است که ضرورت پرداختن به آن احساس می شود.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران تاکید کرد: مثنوی مولانا راه حل های قابل قبولی حتی برای انسان امروز دارد. بازخوانی گفته های مولوی راه حل است، چراکه به کمک آن می توان از تعصب ها، جهل و خرافات و نادانی هایی که دنیای ما را فراگرفته رهایی پیدا کرد

دکتر ایوبی در ادامه افزود: ...............

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/08/26