اولین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان اصفهان

اولین جلسه مدیریت آموزش عالی استان اصفهان به میزبانی دانشگاه اصفهان و با حضور روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی وزارت علوم و زیر نظام های منتخب از دانشگاه های پیام نور، فنی و حرفه ای، علمی و کاربردی و شهرک علمی و تحقیقاتی برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews اولین جلسه شورای مدیریت استانی آموزش عالی با هدف تبیین آیین نامه ابلاغی مورخ 21 آبان 99 و تعیین دانشگاه معین استان اصفهان با حضور اعضای این شورا برگزار شد.

بنا به گزارش مذکور، دکتر هوشنگ طالبی رئیس دانشگاه اصفهان در این جلسه ضمن انتخاب دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه معین استان در این دوره هدف وزارت علوم از اجرای این برنامه را، تمرکز زدایی،هم افزایی موسسات آموزش عالی،شبکه سازی علمی و مشارکت هرچه بیشتر موسسات آموزش عالی در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی های آموزش عالی در استان دانست.

ادامه خبر...............
برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/11/01