افتتاح پروژه های عمرانی دانشگاه اصفهان با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری

آیین افتتاح پروژه های عمرانی دانشگاه اصفهان با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، روز شنبه هیجدهم بهمن ماه سال جاری از ساعت 8 صبح در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

آیین افتتاح پروژه های عمرانی دانشگاه اصفهان با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، روز شنبه هیجدهم بهمن ماه سال جاری از ساعت 8 صبح در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews پروژه های احداث،نوسازی، بهسازی، تاسیساتی، فضای سبز و مدیریت سبز دانشگاه اصفهان باحضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

شایان ذکر است، با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری، پروژه های عمرانی دانشگاه اصفهان که شامل: تکمیل حرم الشهدا و محوطه سازی با مساحتی حدود 300 متر مربع بقعه و 4000 متر مربع محوطه ، ساختمان دهقانی با 3400 متر مربع مساحت ، دانشکده علوم و فناوری های زیستی و گروه زمین شناسی با مساحت 10500 متر مربع، نوسازی و بهسازی سالن همایش پیامبر اعظم(ص) با 2000 متر مربع مساحت ،روز شنبه ساعت 8 صبح افتتاح می شود. مراسم کلنگ زنی ساختمان دانشکده الهیات و معارف اهل بیت(ع) نیز در همین روز توسط وزیر علوم برگزار شد.

لازم به یادآوری است افتتاح حرم شهدای دانشگاه اصفهان و تجدید میثاق با شهدا و افتتاح پروژه های عمرانی دانشگاه اصفهان از ساعت 8 الی 10:30 روز شنبه 18 بهمن ماه برگزار شد و در ادامه از ساعت 10:30 الی 12 با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری، جلسه شورای مدیریت استانی به میزبانی دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه معین استان در محل سالن دکتر رزمجو دانشگاه برگزار و گزارشی از فعالیت های دانشگاه های استان ارایه شد.

گفتنی است وزیر علوم تحقیقات و فناوری، از ناحیه نوآوری و فناوری دانشگاه نیز بازدید به عمل آورد.

1399/11/18