کسب عنوان تجربه برتر توسط دانشگاه اصفهان در فراخوان «شناسایی و تقدیر از تجارب برتر دانشگاه‌ها در حوزه توسـعه سرمایه انسانی» در سطح وزارت عتف

طرح دانشگاه اصفهان تحت عنوان: "ایجاد نظام بهره وری بر اساس شاخص های کمی کفایت منابع انسانی در دانشگاه اصفهان" در هشتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه منابع انسانی به عنوان تجربه برتر دانشگاهی انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش وب سایت خبریuinews هر ساله وزارت علوم جشنواره ای را با عنوان «شناسایی و تقدیر از تجارب برتر دانشگاه ها در حوزه توسعه سرمایه انسانی» در سطح کل دانشگاه های ایران برگزار می کند. در سال 1399 نیز همانند سال های قبل وزارت علوم فراخوانی را جهت ارسال دستاوردهای برتر به همه دانشگاه های کشور ارسال نمود که دانشگاه اصفهان نیز دستاورد« ایجاد نظام بهره وری بر اساس شاخص های کمی کفایت منابع انسانی در دانشگاه اصفهان» را برای کمیته داوران وزارت علوم ارسال نمود.

پس از داوری انجام گرفته دستاورد ارائه شده توسط دانشگاه اصفهان به عنوان یکی از دستاوردهای برتر در سال 1399 در بین دانشگاه های کشور شناخته شد و در اختتامیه هشتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه سرمایه انسانی که توسط وزارت علوم هر ساله برگزار می شود با حضور دکتر نظر پور معاون اداری و مالی و مدیریت منابع وزیر علوم و  دکتر اباصلت خراسانی مدیر کل امور اداری و پشتیبانی مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی استف در پایان این مراسم، دکتر علی صفری مدیر امور اداری دانشگاه اصفهان لوح تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به رئیس دانشگاه اصفهان را دریافت و مورد تقدیر قرار گرفت.

متن نامه دکتر نظرپور معاون اداری و مالی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری به رییس دانشگاه اصفهان را با کلیک بر روی لینک زیر مشاهده نمایید:

1399/12/02