اثر بخشی بر جامعه، مهم ترین هدف دانشگاه اصفهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در مراسم حضوری تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه،اثر بخشی بر جامعه را مهم ترین هدف دانشگاه دانست.

به گزارش وب سایت خبریUINEWS دکتر رسول رکنی زاده در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه ضمن ارایه گزارش مبسوطی از فعالیت های موثر پژوهشی دانشگاه اظهار داشت: شرایط پژوهشی دانشگاه رو به بهبود است و  با حرکت به سمت دانشگاه های نسل چهارم، وارد موج چهارم علم و فناوری شده ایم.

وی اظهار امیدواری نمود که با همدلی و همکاری  بیشتر به سمت اثر بخشی بر جامعه که از مهم ترین اهداف دانشگاه است گام برداشته شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان یکی از اهداف راه اندازی ناحیه نوآوری در دانشگاه را .............

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/12/12