۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين

دانشگاه اصفهان میزبان جشنواره علمی و فرهنگی اصفهان - سنت پترزبورگ

مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه اصفهان از تقویت روابط خواهرخواندگی اصفهان – سنت پترزبورگ با برگزاری این جشنواره خبر داد.

به گزارش وب سایت خبریuinews  دکتر سید کمیل طیبی مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه اصفهان در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی اظهار داشت: دانشگاه اصفهان با همکاری دانشگاه سنت‌پترزبورگ، شهرداری اصفهان، کنسولگری روسیه در اصفهان، استانداری شهر سنت‌پترزبورگ، باشگاه سپاهان اصفهان و بخش خصوصی اقدام به برگزاری اولین جشنواره علمی فرهنگی اصفهان - سنت‌پترزبورگ می‌کند. این برنامه در روزهای  یکم و دوم تیرماه در قالب سخنرانی‌های مسئولان شهری و دانشگاهی، وبینار خواهرخواندگی، نمایشگاه عکس سنت‌پترزبورگ،  نمایش فیلم و فعالیت‌های دیگر به منظور  توسعه روابط خواهر خواندگی برگزار می‌شود.

دکتر طیبی در ادامه تصریح نمود: ..........................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/03/30