ضرورت گسترش روابط فرهنگی و اقتصادی دو کشور ایران و روسیه

کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه با حضور برخط در جشنواره علمی و فرهنگی اصفهان _ سن‌پترزبورگ وضعیت روابط ایران و روسیه را در ابعاد مختلف رضایت بخش دانست و بر گسترش روابط فرهنگی و اقتصادی فی مابین تاکید نمود.

کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه با حضور برخط در جشنواره علمی و فرهنگی اصفهان _ سن‌پترزبورگ وضعیت روابط ایران و روسیه را در ابعاد مختلف رضایت بخش دانست و بر گسترش روابط فرهنگی و اقتصادی فی مابین تاکید نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه با بیان اینکه گسترش روابط دانشگاهی منجر به شناخت متقابل دو ملت می شود، گفت: شناخت ملت ایران از روسیه و متقابلا مردم روسیه از ایران بسیار کم است.

وی افزود: اگر شبکه های تلویزیون ایران را بررسی کنیم برنامه ها به زبان های مختلف در ایران وجود دارد، اما جای برنامه هایی به زبان روسی خالی است. البته در داخل روسیه هم زبان فارسی و شبکه ای با این زبان  نداریم، در نتیجه شناخت ملت ایران از روسیه و متقابلا مردم روسیه از ایران بسیار کم است.

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/04/01