۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين

کسب عنوان رابط برتر شبکه آزمایشگاهی در دانشگاه اصفهان

دریاناز فرهمند کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه اصفهان به عنوان رابط برتر شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معرفی شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دریاناز فرهمند کارشناس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه اصفهان با مدرک کارشناسی ارشد زیست شناسی از سال 1382 در دانشگاه اصفهان مشغول به خدمت است. دریاناز فرهمند یکی از کارشناسان فعال  و متعهد دانشگاه اصفهان است که کار خود را به عنوان کارشناس آزمایشگاه مرکزی از سال 1395 آغاز نمود و در سال 1399 به عنوان رابط برتر شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

شایان ذکر است، شبکه آزمایشگاهی هم زمان با رتبه‌‌بندی سالانه مراکز عضو، عملکرد 478 رابط مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی در سال 1399 را ارزیابی و 26 رابط برگزیده را معرفی کرد.

همزمان با رتبه‌‌بندی سالانه مراکز آزمایشگاهی عضو، عملکرد رابطین این مراکز نیز در سال 1399 ارزیابی و رابطین برگزیده معرفی شدند.

با توجه به نقش اثرگذاری که رابطین مراکز آزمایشگاهی در ارائه بهتر خدمات و همچنین ارتباط با شبکه آزمایشگاهی ایفا می‌کنند، ارزیابی، رتبه‌بندی، تقدیر و حمایت از آنها همواره مورد توجه شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی بوده است.

در ارزیابی سالانه رابطین، معیارهایی همچون میزان تعامل با شبکه آزمایشگاهی و نقش رابط در میزان ارتباط با سایر مراکز عضو شبکه، تلاش رابط در راستای توسعه شبکه آزمایشگاهی و پیاده سازی سیاست‌های شبکه در آزمایشگاه، آشنایی با دستورالعمل‌ها و روال‌های شبکه و نحوه ارسال گزارش عملکرد و کیفیت آن برای بررسی و امتیازدهی مد نظر قرار می‌گیرد.

گفتنی است در سال 1399، آزمایشگاه های عضو بیش از 2,180,000 خدمت آزمایشگاهی را به حدود 71 هزار مشتری ارایه کرده و طی این مدت، درآمد آنها از محل ارایه این خدمات، بیش از 4125 میلیارد ریال بوده است.

1400/08/09