پیام تبریک بسیج استادان دانشگاه اصفهان به دکتر هرسیج

یسیج استادان دانشگاه اصفهان طی صدور پیامی انتصاب دکتر حسین هرسیج به عنوان سرپرست دانشگاه را تبریک گفتند.

متن پیام به شرح زیر است:

انتصاب حضرت عالی را به عنوان سرپرست دانشگاه اصفهان حضور جناب عالی، استادان، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه اصفهان تبریک عرض می‌کنیم و از خداوند بزرگ برای جنابعالی توفیق و سربلندی آرزو داریم.

امید است دانشگاه اصفهان با استعانت از خداوند متعال و همت و کوشش حضرت عالی و همکاران ارجمند، در جهت تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی، منویات حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، شهدای والامقام و بیانیۀ گام دوم انقلاب اسلامی برای ایجاد دانشگاه اسلامی و تمدن‌ساز پیشتاز باشد.

در این راه، افزون بر توفیق الهی، همراهی، همدلی و همکاری همۀ ارکان دانشگاه اعم از استادان، دانشجویان و کارکنان کلید اصلی تحقق اهداف مذکور خواهد بود.

با دعای خیر

بسیج استادان دانشگاه اصفهان