انتصاب مشاور رییس و مدیر امور حقوقی دانشگاه اصفهان

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه اصفهان، دکتر قائم فرد به عنوان مشاور رییس و مدیر امور حقوقی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان طی حکمی دکتر سید محسن قائم فرد عضو هیات علمی گروه حقوق را به عنوان مشاور رییس و مدیر امور حقوقی دانشگاه منصوب نمود.

متن حکم دکتر قائم فرد به شرح زیر است:

آقای دکتر سید محسن قائم فرد

عضو هیات علمی گروه حقوق

سلام علیکم

احتراماً، نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمند اجرایی، جنابعالی را با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به سمت مشاور رئیس و مدیر امور حقوقی دانشگاه، منصوب می شوید.

انتظار دارد با اتکال به قدرت لایزال الهی،با عنایت به نقش و اهمیت امور حقوقی ضمن هماهنگی و همکاری با سایر نهادها ی حقوقی و قضایی و بهره گیری از مبانی علمی، نسبت به استیفاء و صیانت از حقوق دانشگاه و پرسنل محترم، به نحو شایسته همت گمارید.

توفیق جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی، ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر حسین هرسیج

سرپرست دانشگاه اصفهان