۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت

حضور سرپرست دانشگاه اصفهان در خوابگاه شهید فهمیده به مناسبت روز دانشجو

دکتر هرسیج، سرپرست دانشگاه اصفهان، به مناسبت روز دانشجو با همراهی هیات رییسه دانشگاه با حضور در خوابگاه شهید فهمیده، ضمن تبریک روز دانشجو با برخی از دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد ساکن در خوابگاه دیدار و گفت و گو نمود.

به گزارش وب سایت خبری  uinews  دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان به اتفاق هیات رییسه دانشگاه ضمن بازدید سرزده از خوابگاه شهید فهمیده با تعدادی از دانشجویان مقطع ارشد و دکتری دیدار و دانشجویان در فضایی کاملا صمیمی نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح نمودند.

در این دیدار دکتر هرسیج ضمن تبریک روز دانشجو با بیان این که قوانین و مقررات وضع شده توسط کارشناسان مرتبط دانشگاه تهیه و تدوین می گردد و همین کارشناسان نیاز است بر اساس وضع موجود در این قوانین و مقررات بازنگری نمایند و سعی کنند در چارچوب قوانین از مشکلات و مسایل پیش روی دانشجویان گره گشایی کنند.

وی همچنین خواستار این مطلب شد که نمایندگان دانشجویان با جمع بندی مسائل و مشکلات دانشجویان و دسته بندی در حوزه معاونت ها و به ویژه اولویت دادن به مشکلات دانشجویان در حال فارغ التحصیل در اسرع وقت این موارد را ارایه نمایند.

همچنین تمامی اعضای حاضر آمادگی خود را برای تسهیل و رفع مشکلات دانشجویان و کمک به توسعه زیرساخت ها اعلام نمودند.

در این جلسه اهم مشکلات بیان شده توسط دانشجویان شامل: امکانات مورد نیاز در خوابگاه های دانشجویی، سنوات دانشجویی، اولویت دادن به دانشجویان ترم های پایانی دانشگاه در آزمایشگاه مرکزی، مشکلات سلف دانشگاه، تجدید نظر در آیین نامه ها و قوانین موجود، استفاده از دیدگاه ها و نظرات دانشجویان در ساخت خوابگاه ها و زیرساخت های ورزشی و تفریحی دانشگاه و .... بود.

شایان ذکر است سرپرست دانشگاه با حضور در اتاق های دانشجویان با اهدای شاخه گل و بسته فرهنگی، روز دانشجو را به آنان تبریک گفت.

1400/09/16