حضور سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان در مراسم نواختن زنگ پژوهش در دانشگاه اصفهان

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان با بیان اینکه آماده تشکیل میز پژوهش در استانداری اصفهان هستیم، اظهار داشت: استانداری اصفهان تمام قد در خدمت اساتید و پژوهشگران است تا موضوعات بر زمین مانده در حوزه پژوهش را پیگیری کند.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان با بیان اینکه آماده تشکیل میز پژوهش در استانداری اصفهان هستیم، اظهار داشت: استانداری اصفهان تمام قد در خدمت اساتید و پژوهشگران است تا موضوعات بر زمین مانده در حوزه پژوهش را پیگیری کند

به گزارش وب سایت خبریuinews  دکتر مصطفی خضری، روز چهارشنبه 24 آذر در مراسم زنگ پژوهش برای آبادانی اصفهان در دانشگاه اصفهان، تصریح نمود: پژوهش شاه کلید حل مشکلات امروز کشور است، اما هر یک از افراد باید در نقش خود بتوانند به درستی عمل کنند تا نتیجه پژوهش مورد نیاز جامعه و کاربردی باشد.

وی افزود: به عنوان یک مسئول اجرایی وظیفه پیگیری مشکلات را بر عهده دارم و آمادگی استانداری اصفهان برای شنیدن صدای مشکلات شهر را اعلام می کنم. استانداری اصفهان تمام قد در خدمت اساتید و پژوهشگران است تا موضوعات بر زمین مانده در حوزه پژوهش را پیگیری کند

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان همچنین از آمادگی تشکیل میز پژوهش در استانداری خبر داد و گفت: آماده تشکیل میز پژوهش در استانداری اصفهان هستیم تا بدنه استان را درگیر رفع مشکلات استان کنیم

دکتر خضری گفت: امروز بزرگترین فرصت برای جهش علمی در کشور فراهم است چراکه با وجود همه مشکلات موجود در کشور، اکنون این فرصت به دو دلیل فراهم است. نخست اینکه سیاست های کلی نظام و نظرات شخص اول نظام با دغدغه ویژه در حوزه پژوهش است که فرصت بزرگی برای حضور بیشتر پژوهشگران فراهم می آورد. نکته دوم فرصت گرانسنگ جهش علمی در کشور است.

وی ادامه داد: امروز در شرایط تحریم باید بتوانیم علم و تفکر را در ساختار مدیریت نفتی ورود دهیم و تحریم باعث شود که بر این ساختار نفتی و دولتی حاکم در کشور غلبه کنیم

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان تاکید کرد: دانشگاه و پژوهشگران امروز باید مطالبه گر باشند و از این فرصت استفاده کنند. کمبود منابع فرصت بی‌نظیری است که صنعت را به سمت دانشگاه سوق می دهد و دانشگاه باید از آن استفاده کند.

دکتر خضری کاربردی نبودن پژوهش ها را چالش حوزه پژوهش در کشور اعلام کرد و افزود: دانشگاه‌ها باید در حوزه کاربردی کردن پژوهش ها و حل مشکلات کشور سهیم باشند. دانشگاه باید مرکز خلق ثروت باشد و در این صورت دولت را به سمت خود می آورد.

وی با بیان اینکه در دنیا تامین مالی جمعی در کشورها با بورس فعال یکی از ایده های برتر است که در کشور ما از این ظرفیت استفاده نشده است و دانشگاه باید در این حوزه فعال‌تر شود

1400/09/25