کسب مدال نقره برای طرح ساخت ایمپلنت ملی پایه زیرکونیومی

طرح" ساخت ایمپلنت ملی پایه زیرکونیومی" دکتر محسن صراف عضو هیات علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه اصفهان در جشنواره بین المللی خیام، موفق به کسب مدال نقره این جشنواره شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews در راستا ترویج و توسعه فرهنگ نوآوری و تشویق نسل های مختلف به کسب علم و پرورش استعدادها بر اساس تعامل با دیگر کشورهای جهان و استفاده از ظرفیت های علمی آن ها به منظور توسعه پژوهش های کاربردی، رفع مشکلات صنایع و پاسخگویی به مهمترین ضرورت ها لازم است بین مبتکران و صاحبان ایده به عنوان کانون کسب خودکفایی و مبدا تحولات ارتباطی نزدیک و متقابل وجود داشته باشد. در سایه این ارتباط می توان با استفاده از مشارکت دانشمندان و پژوهشگران با مراکز علمی و صنعتی موجبات ارتقای علمی و تحقیقاتی را فراهم نمود.

جشنواره بین المللی اختراع و نوآوری خیام در راستای ترویج و توسعه فرهنگ نوآوری با هدف راه اندازی اکوسیستم نوآوری با فناوری پیشرفته و توسعه علمی تشکیل شده است و با حمایت گسترده کشورها، موسسات تحقیقاتی، شرکت های نوآور، دانشگاه ها و مراکز علمی، تاجران و صنعت گران داخلی و خارجی در داخل کشور برگزار و به عنوان تنها رویداد بین المللی در کشور ایران از سوی سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان (WIIPA) انتخاب شده است.

1400/10/06