جلسه مشترک بررسی خطوط انشعاب آب دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و اداره آب و فاضلاب استان

جلسه مشترک بررسی خطوط انشعاب آب دانشگاه اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور مسئولین اداره آب و فاضلاب استان ، دانشگاه اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در محل سالن اجتماعات معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر غیاث رییس مرکز بهداشت دانشگاه اصفهان ضمن معرفی اعضای جلسه اظهار داشت: جلسات مشترک به منظور بررسی مسائل بین دو دانشگاه فتح بابی برای افزایش همکاری های مشترک بین دانشگاهی و ارایه راهبردهای برون رفت از مسائل فی مابین است.

رییس مرکز بهداشت دانشگاه اصفهان ضمن ارایه گزارشی از وضعیت بهداشتی آب در دانشگاه اصفهان بر اولویت بندی بررسی مشکلات انشعاب آب در دانشگاه تاکید نمود.

شایان ذکر است آقای موسویان رییس حوزه ریاست دانشگاه اصفهان نیز ضمن تاکید بر برگزاری جلسات کارشناسی به منظور حصول نتیجه مطلوب اظهار داشت: کارشناسان دفتر فنی دو دانشگاه باید نقشه و خطوط مشترک انشعاب آب را مشخص و طی برگزاری جلسه های مشترک، راهکارهای مناسب برای برطرف نمودن مشکلات را بررسی و نتایج را به هیات رییسه دو دانشگاه ارایه دهند.

وی همچنین خواستار تعامل بیشتر مرکز بهداشت دانشگاه با اداره آب و فاضلاب به منظور ارایه راهکارهای مناسب برای حل مسایل مطروحه شد.

آقای موسویان تصریح نمود: دکتر عموشاهی مدیر دفتر فنی دانشگاه اصفهان ، دبیر برگزاری جلسات بعدی خواهند بود و راهبردهای مناسب برای رسیدن به وضعیت مطلوب را ارایه می کنند.

لازم به ذکر است مهندس کمالی نیز دستاوردهای پژوهشکده محیط زیست و کنسرسیوم های مشترک استانی در این حوزه را تشریح و تصریح نمود: وظیفه همه ارگان های ذی ربط این است که آب شرب سالم در اختیار مردم قرار دهند.

گفتنی است در این نشست مدیران دفاتر فنی ، مسئولین خوابگاه دانشجویی، رییس مرکز بهداشت، معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان، معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان، مسئولین اداره آب و فاضلاب و کارشناسان بهداشتی دو دانشگاه حضور داشتند که نقطه نظرات مربوط به انشعابات آب دانشگاه را مطرح و مورد بحث و بررسی قرار دادند.

1400/10/20