درخشش دانشجوی دانشگاه اصفهان در مسابقات قهرمانی ووشوی دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور

مائده هاشمی، دانشجوی ووشوکار دانشگاه اصفهان، موفق به کسب مقام سوم مسابقات قهرمانی ووشوی دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور گردید و به اردوی تیم ملی دانشجویان کشور نیز دعوت شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews مسابقات قهرمانی ووشو مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه قم برگزار شد. در این مسابقات که بصورت مجازی برگزار گردید تعداد 411 دانشجو از 50 دانشگاه در دو بخش تالو و ساندا شرکت کردند. پس از بررسی فیلم های ارسالی توسط داوران نفرات برتر در دوبخش دختر و پسر مشخص گردید. شایان ذکر است به نفرات برتر حکم قهرمانی و جوایزی اهدا شد .

این موفقیت را به خانم هاشمی و جامعه دانشگاهی دانشگاه اصفهان تبریک می گوییم

1400/11/02