چهارمین نشست هم اندیشی و تبادل نظر شورای صنفی اساتید با سرپرست دانشگاه اصفهان برگزار شد

چهارمین نشست تبادل نظر و هم اندیشی مسایل صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه عصر امروز سه شنبه 16 اسفندماه در تالار رزمجو دانشگاه اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اصفهان این نشست با حضور سرپرست دانشگاه، معاون اداری ومالی، مدیران امور مالی و منابع انسانی و مشاورین رئیس دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه مسائلی چون همسان سازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه و اعتراض برخی اساتید طرح و اعضای شورای صنفی اساتید به ارایه دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

در ادامه دکتر هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان گزارشی از اقدامات و پیگیری های انجام شده توسط مقام عالی وزارت و رؤسای دانشگاه های سطح یک و همچنین جلسات برگزار شده با معاون اول رئیس جمهور، مسئولین سازمان برنامه و بودجه، کمیسیون آموزش عالی مجلس و نمایندگان مجلس در خصوص همسان سازی ارائه و بر حمایت از حقوق قانونی اعضای هیأت علمی تاکید نمود.

سرپرست دانشگاه اصفهان از اعضای شورای صنفی اساتید خواست تا راهکارهای پیشنهادی خود به منظور تداوم احکام صادره شده را به دانشگاه اعلام نمایند.

1400/12/17