راه اندازی ستاد گذار ویژه دانشجویان در معاونت دانشجویی دانشگاه اصفهان

ستاد گذار ویژه دانشجویان در معاونت دانشجویی دانشگاه اصفهان و به دبیری مرکز مشاوره دانشجویی راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر فاطمه سمیعی سرپرست مرکز مشاوره دانشجویی در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی، به تشریح ابعاد مختلف ستاد و ضرورت تشکیل آن در دانشگاه اصفهان پرداخت و تصریح نمود: همزمان با حضوری شدن کلاس های آموزشی در دانشگاه اصفهان و انتقال از آموزش های الکترونیکی به آموزش های حضوری جهت تسهیل گری و کمک به انطباق و سازگاری دانشجویان با شرایط جدید،ستادی متشکل از نمایندگان معاونت ها، دانشکده ها و واحدهای مختلف دانشگاه شکل گرفته تا با همکاری تمام قسمت های دانشگاه و اجرایی شدن راهبردهای ستاد، دانشجویان عزیز با احساس امنیت و آرامش خاطر به آغوش دانشگاه بازگردند.

وی خاطر نشان کرد، ستاد گذار در معاونت دانشجویی دانشگاه اصفهان، در طول سال فعالیت خواهد داشت.

1401/01/18