روز دانشجو گرامی باد
پیام ریاست محترم دانشکده علوم جغرافیایی و برنامه‌ریزی به مناسبت روز دانشجو

به‌نام خداوند جان و خرد

دانشجویان محترم دانشکده علوم جغرافیایی و برنامه‌ریزی

با درود و آرزوی سلامتی و امنیت خاطر برای خود و خانواده‌های گرامی‌تان، شانزدهم آذرماه «روز دانشجو» را حضورتان شادباش می‌گویم. مناسبت خجسته این روز، حضور فعال، آگاه و همراه با احساس تعهد و مسئولیت دانشجویان در قبال واقعیت‌های جاری و امور پدیدارشونده در همه عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی و محیطی در جامعه، به عنوان قشری است که نبض حوادث و امور را به‌درستی و دور از هیاهو و شعار و سطحی‌نگری ‌درک می‌کنند و نسبت به آن بی‌تفاوت نیستند. چنین حضوری، نه یک امکان خودبخودی بلکه یک باید و رسالت دانشجویی است. رسالتی بسیار دشوار بویژه در این زمانه. اکنون که فضای دانشگاه و عرصه‌های اجتماعی از حضور شما خالی است، کالبد دانشگاه هم بی‌حضور شما افسرده است. آرزو می‌کنم همگی این دوران را بی‌مخاطره پشت سر بگذاریم و به‌زودی دانشگاه و دانشکده با حضور شما باطراوت شود.

با آرزوی سلامتی و سربلندی

ریاست دانشکده دکتر عباس امینی