دسترسی آزمایشی به سامانه ایران پیپر
.
احتراما؛ پیرو مذاکرات انجام شده با مسئولان سامانه ایران پیپر، به اطلاع می رساند دوره دسترسی آزمایشی یک ماهه به کتابها و مقالات سامانه ایران پیپر از تاریخ 4 / 10 / 1400 لغایت 4 / 11 / 1400 برای کاربران دانشگاه برقرار می شود. دسترسی به این سامانه از طریق تنظیمات دامنه IP های دانشگاه بوده و نیاز به ثبت نام ندارد. استفاده از این سامانه در خارج از دانشگاه نیاز به تنظیمات پروکسی دانشگاه خواهد داشت. ضمنا در طول این دوره آزمایشی، دسترسی به کتابهای ایبوک رالی و مشابهت یابهای موجود در این سامانه میسر نیست.
دسترسی به این منبع هم از طریق سامانه کتابخانه دیجیتال قسمت پایگاههای اطلاعاتی لاتین و هم با مراجعه به وبسایت ایران پیپر به آدرس https://iranpaper.ir امکان پذیر خواهد بود. خواهشمند است در خصوص اطلاع رسانی لازم به اعضای هیات علمی و دانشجویان آن دانشکده جهت استفاده از این منبع، دستور فرمایید. بدیهی است دریافت نظرات کاربران دانشگاه در این خصوص، در تصمیم گیریهای آتی مدیریت کتابخانه دربارۀ کیفیت و کمیت خدمات پایگاههای اطلاعاتی موثر خواهد بود.
1400/10/04
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم جغرافیایی و برنامه ریزی